HOME
 
DESPRE NOI
 
PARTENERI
 
CUM CUMPAR ?
 
DETALII LIVRARE
 
MAGAZINE
 
CONCURS
 
PROMOTII
 
CONTACT


  Saltele Normale
  Saltea Baby
  Saltea Estate
  Saltea Relax
  Saltea Rotunda
  Saltele SemiOrtopedice
  Saltea SemiOrtopedica Andreea
  Saltea SemiOrtopedica California
  Saltele Ortopedice
  Saltea Ortopedica MG
  Saltea Ortopedica Raffaele
  Saltea Ortopedica Roma
  Saltele SuperOrtopedice
  Saltea SuperOrtopedica MGL
  Saltea SuperOrtopedica Opera
  Saltea SuperOrtopedica Princess
  Saltele Anatomice
  Saltea Anatomica Latex
  Saltele Memory Foam
  Saltea Memory Foam Venezia
  Saltea Memory Foam Venezia Silver Care
  Lichidare Stoc
  Estate
  MG
  Primavera
  Perne DomusFlex
  Perne Lux
  Perne Memory
  Informatii utile
  CUM CUMPAR ?
  DETALII LIVRARE
  MAGAZINEDespre noi

 

Bine ati venit pe DomusFlex.ro! 

 produce si distribuie in Romania o gama variata de saltele profesionale

O paleta de douasprezece modele de saltele, de la cele economice pana la cele de lux, este  motivul pentru care noi vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a alege modelul dorit. Astfel, ne putem adresa potentialilor clienti satisfacand toate exigentele acestora.
Pentru confectionarea saltelelor folosim materii prime de inalta calitate, un procent foarte ridicat al acestora provenind din import, Italia. Putem mentiona cateva dintre materiile prime importate: arcuri, pasla, feltru, lana, bumbac, ata etc.
Structura metalica din arcuri bitronconice din otel de carbon confera saltelelor noastre o foarte buna rezistenta in timp, feltru si pasla nu permite saltelelor noastre sa se curbeze in timp, lana are proprietatile corpului uman, iar bumbacul nu lasa corpul sa transpire si sa alunece cearsafurile.  Toate aceste materiale sunt in conformitate cu cerintele C.E., avand certificate de calitate si conformitate.


Printre furnizorii nostri externi putem enumera :

 Montella Domus Arredo   (Viziteaza site-ul ) 

Ovatifficio Fortunato  (Viziteaza site-ul ) 

Bumatex   (Viziteaza site-ul )

 Tessilgiada   (Viziteaza site-ul )

Vorbind de furnizorii interni mentionam ca au fost selectati de catre noi cei mai reprezentativi producatori in domeniu: IMP Valpadana SA, Netex SA, Eurofoam SRL, etc.


De peste 15 ani,  Domus Flex  se afla pe piata din Romania. Astfel se face ca, pe parcursul anilor, am deschis magazine in toate marile orase ale Romaniei.  Avem magazine atat in zona Moldovei, cat si cea a Transilvaniei si Dobrogei:  Botosani, Brasov, Bucuresti, Constanta ,  Iasi, Sibiu,Oradea, Targu-Mures.
Domus Flex este o marca foarte cunoscuta in toata Romania, un simbol al calitatii si promptitudinii.

Va multumim ca va numarati printre vizitatorii nostri! 
Pentru comenzi, intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati, va asiguram de un raspuns cat mai rapid si la obiect!  Va dorim navigare placuta!

Saltele

Firma nostra produce o gama variata de saltele. O paleta de  douasprezece modele de saltele, de la cele economice pana la cele de lux.  Structura metalica din arcuri bitronconice din otel de carbon confera saltelelor noastre o foarte buna rezistenta in timp, feltru si pasla nu permit saltelelor noastre sa se curbeze in timp, lana  are proprietatile corpului uman, iar bumbacul nu lasa corpul sa transpire  si cearsafurile sa alunece. Toate aceste materiale sunt in conformitate cu cerintele C.E., avand certificate de calitate si conformitate.

Perne, pilote, lenjerii

Firma noastra comercializeaza de asemenea perne, pilote, saltele pentru plaja. Materia prima este adusa din Italia, fiind de cea mai buna calitate. In plus, toate modelele pot fi realizate in variate dimensiuni la comanda clientului.

 

 https://www.youtube.com/watch?v=wuRgQNlEPTs

 

HOME | CUM CUMPAR ? | DESPRE NOI | PARTENERI | DETALII LIVRARE | MAGAZINE | CONCURS | CONTACT